Aktuellt

  • Rökning av kött

    2017-10-13

    Vi tar gärna emot ditt vilt- och lammkött för rökning! Köttet ska lämnas in fruset vid Kils Slakteri i Kil före den 15e varje månad. Utlämning av det rökta köttet samt betalning sker sista onsdagen varje månad i vår köttbutik på Traktorgatan 6 på Våxnäs i Karlstad. Kostnaden för rökning är 69 kr/kg.

     

    Köttet kommer ej urbenas eller finstyckas utan lämnas tillbaka i samma form som vid inlämning.

  • Kils Slakteri söker lammslaktare!

    2017-10-06

    Högt kvalificerad och erfaren Lammslaktare sökes 1-3 dagar/vecka. 

    Kils Slakteri startades 2010 och är ett modernt ungt företag. Företaget levererar hängmörat nötkött från värmländska gårdar men hanterar också lamm-, gris- och viltkött samt en egen växande hantverksmässig charkproduktion. Vi omsätter 30MSK per år och sysselsätter 12 personer genom vår produktion i Kil samt vår köttbutik i Karlstad. Företaget har en tydlig värdegrund som innefattar transparens, socialt ansvar och högsta kvalité genom hela produktionskedjan.

     

    Frågor besvaras av Anders Bergfeldt, tel: 0554-250 00 mail: anders.b@kilsslakteri.se

    Maila din ansökan med CV, meritlista och eventuella certifikat till anders.b@kilsslakteri.se

     

     

  • Hösterbjudande!

    2017-09-19

    Under hösten kommer vår köttbutik på Gourmanderiet i Karlstad erbjuda höstpris på grytbitar av nöt: 154 kr/kg

    Önskas större mängd, vänligen beställ

    Med reservation för slutförsäljning

    Traktorgatan 6, Karlstad

  • NYHET!

    2017-08-22

    Nu utökar vi vårt utbud av köttlådor med en viltlåda!

    Innehåll:

    - 2 x 500g Vildsvinsfärs

    - 2 x 500g Hjortfärs

    - 1kg Vildsvinsytterfilé

    - 1kg Hjortinnanlår

    - 1kg Viltkorv

    - 1kg Hjortgrytbitar

    Lådans totalvikt: ca 6kg

    Pris: 209kr/kg

    Utlämning varannan vecka med start 8:e september

    Beställning görs i vår köttbutik på Traktorgatan 6 i Karlstad eller via telefon 0554-250 00

  • Lillerudsdagarna 2017

    2017-08-09

    Den 26-27 augusti kommer vi delta under Lillerudsdagarna. Där kommer vi grilla vår egen hamburgare och korv. Vi kommer även sälja färdiga korvpåsar med mera.

    För mer info och program, besök www.lillerudsdagarna.se

     

    Hoppas vi ses där!

  • Kils Slakteri Kött och Deli

    2016-08-27

    Nu har vi öppnat vår nya butik "Kils Slakteri Kött och Deli" i Karlstad Saluhall. Här kan du hitta fina köttdetaljer, grönbeteskyckling, charkvaror samt goda ostar. Vår kunniga personal guidar dig genom vårt sortiment och bistår gladeligen med tillagningstips.

     

    Välkomna!

  • Ännu en butik!

    2016-07-19

    Snart blir vi en del av Handelskvarteret Valvet i Karlstad!

    Från och med 25 augusti kan ni inhandla våra varor i Karlstad Saluhall, på gallerians nedre plan. Här kommer ni hitta finare köttdetaljer samt våra egna hantverksmässiga charkprodukter. Vi tillhandahåller även mer sällsynta, exklusiva styckningsdetaljer, så fråga gärna efter det du söker.

    Vi har självklart även kvar vår butik på Våxnäs!

     

    Välkomna!

  • Återleverantörer

    2015-03-06

    Om du går till sidan "Återleverantörer" finner du butiken nära dig. Vi har ett varierat utbud, från färdigpackat kött till kött över disk.

  • Kils Slakteri bryter ny mark i Värmland.

    2015-03-02

    Kristinehamns kommun inleder vi ett samarbete med under mars månad. Vi kommer leverera kött till skolor, barn och äldreomsorgen.
    1 april startar vi upp med ekologiska produkter i Karlskoga och Degerfors kommun. vi ser fram mot detta samarbete och tackar samtliga för förtroendet. 

  • Ny produktionslokal

    2015-02-06

    I början av mars kommer den nya lokalen stå färdig för en charkproduktion. Vi kommer starta i liten skala med få mycket noga utvalda produkter. Vi fortsätten men inlämning av det rökta viltköttet från er kunder som vill ha det, utlämning sker dock i mars månad då vi kontaktar er. En del av produkterna vi har i våran butik kan alltså ta tillfälligt slut, men återkommer så snart produktionen är igång igen. 

  • Vunnen upphandling

    2015-01-16

    Vi kommer att leverera kött huvudsakligen till skolor, förskolor och äldreboende. Vi ser fram mot detta och är stolta och glada för förtroendet vi fått.

  • Öppet Jul och Nyår.

    2014-12-18

    Julen:

    Fredag 19/12 kl 10:00-18:00
    Lördag 20/12 kl 10:00-15:00
    Måndag 22/12 kl 10:00-18:00
    Tisdag 23/12 kl 10:00-14:00 

    Nyår
    Måndag 29/12 kl 10:00-18:00
    Tisdag 30/12 kl 10:00-18:00 
    Fredag  2/1 kl 10:00-18:00
    Lördag 3/1 kl 10:00-14:00

    Välkomna 

  • Nytt telefon nummer till Kils Slakteri

    2014-12-01

  • Julskinka

    2014-11-28

  • Rökning vilt/lamm

    2014-11-17

    Vi tar nu mot vilt och lamm för rökning. Lämna in denna v.47 och nästa vecka v.48 för att hinna få det före jul och nyår. Det kommer att ske på följande vis: Inlämningen sker vid Kils Slakteri i Kil, köttet skall vara fryst vid inlämning. Utlämning och betalning sker vid våran butik vid traktorgatan 6 i Karlstad. Telefon 0554-25000 växel

  • Älg, Älg, Älg

    2014-10-23

    Älgköttet för i år finns klar v44 och frammåt. Var med och beställ våran älglåda, 3kg färs, 1,5kg stek, 1,5kg grytbitar för 184kr/kg. Det går även att beställa separata stekar, file, grytbitar, färs mm. För mer info ring Anders 070-7165411

  • Lamm från värmland

    2014-10-08

    Passa på att beställa lamm från de värmländska gårdarna. Helt/halvt lamm styckat. Lammet styckas på följande vis: Stek m ben, bog m knäckt ben, bringa benfri till rullad, entrecote m ben, kotlett, halsbiten kokbitar. Detta är vad vi kallar standard styckning. Pris från 84kr/kg, skall lammet styckas efter önskemål 87kr/kg (helt lamm 17-21kg).

  • Grillåda

    2014-05-26

    Låda 1, mixat fläsk och nötkött 159kr/kg

    Låda 2, grillkött av gris. 99kr/kg

  • Nyhet Djurlevrantörer

    2014-05-14

    Kils slakteri har under våren jobbat hårt med att Eu/Krav certifiera våran anläggning i Kil. Vi vill att ni leverantörer av lamm och nöt djur som är godkända eu eller krav skickar en kopia på erat GILTIGA certifikat till Kils slakteri snarast möjligt. Det skall också bifogas till slakteriet som djuren skall till för att rätt märkning skall kunna ske. Vid frågor ring Anders Bergfeldt 070-7165411. 

  • Ang. Ommärkning av kött!!!

    2014-03-05

  • Kils Slakteri i Coop Forum

    2014-01-27

    Coop forum Bergvik, Karlskoga, Kristinehamn, som nya kunder kommer nu att kunna erbjuda ett lokalt kött från värmland. Våran produktions anläggning finns i kil där styckning och paketering sker, inom kort startar vi byggnationen av den ny slakten. Vi åker personligen ut till gårdar för att titta på djuren före inköp och att gårdar ser bra ut. Detta gör vi för att kunna erbjuda ett kvalitativt kött från värmland till våra kunder.

  • Öppettider Jul och nyår

    2013-12-18

    Inför jul, vecka 52 Onsdag - Fredag 10-18, Lördag 10-16. Söndag Stängt. Måndag 23/12 öppet 10-14. Fredag 27/12 10-18, lördag 28/12, 10-16, Måndag 30/12 10-18.

    Vi kommer att ha allt gott till julbordet såsom, prinskorv, rullsylta, pastej, vår egen charkmästares kryddkorv med smak av julen. Ostar såsom, stilton och cheddar som några exempel.

    Inför nyår kan du ladda upp med file, ryggbiff, clubstek ribbeye steak, älg etc.

  • Skyltsöndag i Kil

    2013-11-28

    I tältet kommer även Wermlands skogsförråd och Värmlandspotatis stå med sina utvalda produkter till försäljning. Vi tänder givetvis muurikan och grillar vår goda bratwurst. Bistro Airport gästar åxo tältet där de kommer att ha en fantastisk god gryta puttrande gjort på bara lokala råvaror. Tomte, julsång och mycket annat kommer det att finnas i tältet. Tiden för detta är 14-18 på söndag 1/12.

    Välkomna

  • ÄLG!

    2013-10-21

    Älglådan består av 1,5kg stek, 1,5kg grytbitar, 3kg älgfärs förpackat i ca 6hg paket. Ring eller maila för beställning. Anders 070-7165411 eller Tomas 070-2405888

  • Lyckad nyöppning!

    2013-10-14

    Tack för alla lovord och grattis hälsningar. Vi är väldigt nöjda med hur lokalen har blivit. Vi kommer att utöka sortimentet efterhand med bla kykling, kalkon. Onsdagar kommer vi att ha fokus på färdiga rätter som är bara att lägga i pannan eller grytan. Vi vill hälsa alla nya och och gamla kunder varmt välkomna till en liten saluhall som nu blivit större. 

  • Nyöppning

    2013-10-09

    Nu är allt på plats, 8m kyldisk med ett stort utbud av kött och chark är det som väntar er när ni kommer in i butiken. Vi kommer succesivt fylla på med nya produkter som kalkon, kyckling, vilt mm. Vi börjar att ha öppet även onsdagar mellan 12-18.

    Välkomna - Kils Slakteri

  • Forshaga Marknad

    2013-07-05

    Vi kommer att grilla våra goda hamburgare. väl mött där ute.

  • Öppet idag torsdag

    2013-06-20

    Passa på att ladda upp med det grillade inför midsommar.

    Samtidigt vill vi önska alla en trevlig midsommar.

  • Korv på värmländska köttråvaror

    2013-06-12

    Nu startar vi korvproduktionen av färskkorvar på allvar. Den kommer att finnas i våran butik denna vecka. Ett måste på grillen! Det är givetvis gjort på värmländska köttråvaror. 2012 års charkmästare Per "Körvper" Nilsson visar att han har talang som få har. Detta är korvar som den värmländska publiken sällan smakat.

  • Matmässa

    2013-05-26

    1:e Juni kommer det vara en matmässa på Plaza i Karlstad. Många utställare och leverantörer kommer att finnas på plats så även vi, provsmakning och försäljning kommer att ske av div utställare. Välkomna.

  • Öppettider Valborg

    2013-04-29

    Tisdagen 30/4 har vi extra öppet i butiken kl 10-18, onsdag stängt, torsdag-fredag 10-18, lördag 10-14

  • Matmässa Selma Hotell Sunne

    2013-04-18

    Producenter från värmland kommer att tillaga sina produkter för provsmakninng. Svenska kocklandslaget kommer att vara på plats. Vi kommer att bjuda smakprov på våran extra ordinära ryggbiff, hängmörad i 6 veckor, lövbiff och våran omtalade nötfärs.

    Vi ses på lördag!

  • Succe.

    2013-03-24

    Vädret var verkligen med oss denna dag. Mycket roligt med alla gammla och nya ansikten som besökte butiken. Vi vill tacka alla våra leverantörer och Carl-Jan som ville vara med och förgylla denna dag. Vi ser fram imot påsk, då vi kommer ha öppet Tisdag-Torsdag 10-18.

    Carl-Jan Granqvist

    Bild

    Cantec

    Saluhall, karlstad

  • Rökt lamm

    2013-03-13

    Påsken närmar sig med stormsteg så varför inte lyxa till det med lite rökt kött på påskbordet. Vi har fått in rökt lamm och andra produkter som rökt innanlår, nötrulle.

    Lammen kommer från Fagerås och innanlår/rulle av nöt kommer från Ölme. 

  • 1 års jubileum.

    2013-03-13

    Detta skall vi fira med dunder och brak. Vi kommer att ha utställare på plats av tillbehör till det du behöver för ett lyckat resultat. Cantec kommer och visar upp knivar, rökar, korvspruta mm, Lööfs Gasol kommer med årets modeller av allt från grillar till värmare. Våra leverantörer av ägg, potatis, djur, chark etc. kommer finnas på plats. Vi tänder upp muurikorna för stekning och provsmakning, försäljning av hamburgare och korv. 

    Välkomna

  • Celebert besök.

    2013-02-18

    Han kom på besök till oss efter att fått höra att det öppnat en liten saluhall i karlstad, mycket imponerad av det stora utbud vi har. Lika trevligt var det för de kunder som var i butiken och som  fick sig en liten pratstund med Carl-Jan.

    Besök av Carl-Jan Granqvist

  • Snart klart.

    2013-02-13

    Vi bygger till ny kyla för ett nytt kyl där kött skall hänga med en kapasitet av ca 45-50 djur i veckan. Kylpanel där vi har full koll på temperaturer och fuktighet för köttets skull. Vi bygger ny bana i taket för att kunna köra fram köttet. Kylan i det nya styckrummet är på plats. Så nu är det mer eller mindre fin justeringar kvar till beräknid inflyttning om ca 2 veckor.Mörning styck kött 

  • Vildsvins vecka

    2013-01-31

    Vi kommer att ha vildsvin i våran butik denna vecka, Kotlett, färs, file mm. kommer finnas. vi har givetvis vårat vanliga utbud med kött.

  • Ny lokaldel.

    2013-01-21

    Allt eftersom efterfrågan på våra produkter ökar växer vi ur de lokaler som vi startade i för snart ett år sedan. Vi utökar våra lokaler med ny styckning och packetering för att tillgodose våra kunder. Vi ser fram mot färdigställandet av lokalen och beräknar att det skall tas ibruk inom den närmsta månaden.styck

  • Ordinarie öppettider

    2013-01-03

    Våra öppettider är som vanligt igen tors-fre 10-18, lör 10-14. Välkomna!

  • Öppettider

    2012-12-28

    Denna vecka har vi extraöppet på lördag. Öppettider torsdag-lördag 10-18

  • Julens öppettider.

    2012-12-16

    Vi kommer ha extra öppet under v51. Måndag till fredag 10-18, lördag 10-14. V52 har vi öppet torsdag - lördag 10-18. Vi kommer att ha fantastiskt goda ostar rökta produkter av lamm och ytterfile/ryggbiff av älg, älgfile och mycket mer av vårt fina utbud.

  • Att göra en riktig burgare

    2012-11-05

    Att göra en riktig burgare

    Ofta ger den enkla lösningen den godaste burgaren. Gör man dessutom burgaren själv är det inte mycket som smakar bättre. Detta fick fritidseleverna på Dallidenskolan i Kil pröva på under en kurs i matkunskap.

    Det var sex fritidselever som under en förmiddag tillsammans med läraren och Dallidenskolans egen kock Helena Gustafsson gick igenom varifrån maten kommer som man stoppar i sig.

    Ett moment var att hos oss på Kils slakteri få pröva på att från grunden tillverka sin egen burgare under ledning av Per Lindberg. Det hela dokumenterades av VF och publicerades den 2 november som en artikel i fredagens VF.

  • Öppettider

    2012-10-31

    Vi kommer att ha öppet allahelgons dag mellan kl 10-14. Varför inte tillaga en fin lammstek, vi har mycket fint erbjudande på just lammstek denna vecka. Gå in under fliken Butiken för att se våra erbjudanden.

  • Säsongen drar igång

    2012-10-02

    Vecka 42 startar vi den stora älg säsongen. Var med och beställ era älg lådor eller enstaka detaljer. Vi har även lamm, helt eller halvt som styckas efter era önskemål. Gå in under fliken beställningar för vårt övriga sortiment.

  • Smaka på värmland!

    2012-09-24

    Smaka på värmland gick av stapeln för första gången 2011 och blev en succè.

    Årets upplaga blir 28-29 september på Mariebergsskogen.

    Vi kommer att vara där även i år med våra goda hamburgare,

    framför allt kommer vi vara där för att prata om Kils Slakteri

    och vad vi står för och vill representera.

  • Lillerudsdagarna en succé

    2012-08-27

    Vi besökte Lillerudsdagarna i helgen och det var en lång ringlande kö av gäster som ville provsmaka våra hamburgare. Ett stort tack till alla som hälsade på oss, vi hade jätteroligt.

    Visste du att vi också finns på Facebook?

  • Nu har vi även kalv i sortimentet

    2012-08-20

    Efter succén med våra kalvprodukter i vår butik börjar vi nu också att leverera kalv till våra återförsäljare. Vi kan också hjälpa till i butiken om du har frågor på något ur vårt sortiment eller vill göra en beställning ur vårt sortiment.

    Hitta en återförsäljare nära dig.

    Välkommen in till oss!

  • Vi träffas på Lillerudsdagarna

    2012-08-20

    Nu i helgen, den 25 och 26 augusti, träffas vi på Lillerudsdagarna där vi tillagar och säljer våra goda hamburgare. Vi steker hamburgare och serverar dessa med bland annat sallad, lök, bröd och dryck. Allt till en summa om 60 kronor. Vi finns på plats från klockan 11 till klockan 16.

    Välkommen!

  • Kils slakteri på Forshaga festivalen

    2012-07-04

    Vi kommer under fredag och lördag att stå och grilla hamburgare på Forshaga festivalen som pågår 4-7 juli.

  • Midsommardemo på ICA Maxi Bergvik

    2012-06-18

    Nu på torsdag har vi vår midsommardemonstration av delar ur vårt grillsortiment. Vi träffas på ICA Maxi, Bergvik från klockan 12 till klockan 19. Vi kommer då att presentera vår marinerade rostbiff. Detta är den sista demonstrationen innan semesterperioden och vi är tillbaka igen i höst.

    Välkomna!

  • Butikens öppettider midsommarveckan

    2012-06-18

    Under midsommarveckan har vi ändrade öppettider. Onsdag och torsdag har vi öppet 10-18. På fredag och lördag har vi stängt.

    Ha en skön midsommar!

  • På fredag syns vi på ICA Maxi i Kristinehamn

    2012-06-11

    Nu på fredag träffar du oss på ICA Maxi i Kristinehamn där vi demonstrerar delar ur vårt grillsortiment. Vi finns på plats från klockan 12 till klockan 19.

    Välkomna!

  • Nu på fredag hittar du oss på ICA Kvantum i Välsviken utanför Karlstad

    2012-06-04

    Välkommen till vår demonstration nu på fredag den 8 juni. Du hittar oss hos ICA i Välsviken utanför Karlstad. Vi kommer att presentera vår färs och rostbiff för alla intresserade.

    Du träffar oss från klockan 12 till klockan 19 i butiken.

    Välkommen

  • På fredag kör vi en demo hos ICA Spara, Våxnäs

    2012-05-28

    Nu på fredag finns vi hos ICA Spara på Våxnäs i Karlstad från klockan 12 till 19. Vi kommer att presentera vår grillbiff av fransyska för alla intresserade.

    Välkomna!

  • På fredag hittar du oss i Sunne

    2012-05-21

    På fredag kör vi en demo på ett urval av vårt sortiment. Är det fint väder står vi utanför butiken och grillar produkter ur grillsortimentet och du kommer då att få provsmaka på ryggbiff, entrecote och rostbiff. Vi kommer också att presentera vår nötfärs med endast 6% fetthalt. Är det inte fint väder hittar du oss givetvis inne i butiken.

    Vi finns på plats från klockan 11 fram till klockan 18 på kvällen.

    Välkomna!

  • Kristi Himmelfärdshelgen

    2012-05-15

    Denna vecka har vi ändrade öppettider på grund av Kristi Himmelfärdsdagen.

    Öppet denna vecka (v. 20):
    Onsdag 10-18
    Fredag 10-18
    Lördag 10-14

    Vi hoppas på en skön långhelg i vårsolen och rekommenderar er att bunkra upp med närproducerat grillkött av högsta kvalitet. Välkommen in i butiken!

    Läs mer om Kils Slakteris Köttbutik, samt vägbeskrivning och karta.

  • Kils Slakteri i nya lokaler

    2012-05-08

    Under våren som gått har vi jobbat med att färdigställa våra nya lokaler. Vi har köpt sammanlagt 1500 kvadratmeter av den gamla Scananläggningen i Kil. Efter en gedigen renovering och uppfräschning har vi nu flyttat in! I lokalerna bedriver vi i dagsläget hängmörning och styckning av kött. Vi räknar med att kunna starta upp slaktverksamheten under hösten 2012. 

  • KH Aktuellt

    2012-04-23

  • I startgroparna för grillsäsongen!

    2012-04-16

    Nu laddar vi för grillsäsongen, gör det du också! Hos oss hittar du det bästa grillköttet. Hängmörat, närproducerat och noga utvalt. Kan det bli bättre? 

    Besök vår nyöppnade butik i Karlstad, eller beställ ditt kött via telefon eller vår digitala beställningsfunktion.

    Vi vill särskilt tipsa om våra fina lammprodukter som passar utmärkt på grillen. Välkommen!

  • Egen köttbutik blev succé!

    2012-04-02

    Den nya köttbutiken blev en skön succé redan första veckan! 
    Detta firas med generösa öppettider och erbjudanden inför påskhelgen.
    Besök vår butik på Traktorgatan 6, Karlstad (bakom Sonnelids). 

    Öppettider v.14: Mån-Tor 10-18. 
    Öppettider v. 15: Tors-Fre 10-18, Lör 10-14.

    Specialerbjudande dessa veckor:

    Lövbiff, 169:- /kg.
    Oxfilé, 389:-/kg.
    Lammfärs, 99:- /kg. 

    Varmt välkommen!

  • Kils Slakteri öppnar butik

    2012-03-27

    Torsdag den 29/3 öppnar Kils Slakteri en köttbutik bredvid Sonnelids i Karlstad. Här kan du handla vårt närproducerade kött i manuell chark. För mer information är du välkommen att kontakta Pär Lindberg på telefon 070-694 56 54.

    ÖPPET: Tors & Fre 10-18, Lör 10-14

    Välkommen till oss på Traktorgatan 6, i Karlstad. 
    Sväng in vid Sonnelids Möbler, förbi Statoil. Vi finns längst in på området med fri parkering vid entrén.

    Klicka på bilden för större karta! 

  • Vi demar i Torsby!

    2012-03-12

    Fredagen den 16/3 demar vi på ICA Toria i Torsby, för dig som vill provsmaka vårt kött. 
    Inga-Lill finns i butiken mellan 11 och 19, och bjuder på smakprov av både nötfärs och lövbiff.

    Vi ses där!

  • Positiv feedback!

    2012-03-06

    Härom veckan trillade ovanstående mail in i vår inkorg. Självklart blir vi både stolta och glada. Tack Tom och Jenny för en värmande kommentar!

    Vad tycker du om vårt kött?
    Hör gärna av dig om du har åsikter om vårt kött. Vi utvecklas hela tiden och konstruktiv feedback gör oss bara ännu bättre!

  • Fler återförsäljare!

    2012-02-17

    Kils Slakteri har utökat med två nya försäljningsställen. Nya återförsäljare är Ica Kvantum Palmviken i Arvika och Ica Kvantum Välsviken i Karlstad. Håll utkik efter vårt kvalitetskött nästa gång du handlar. Välkommen!

  • Ny fältsäljare!

    2012-02-06

    Tomas Nillson som tidigare arbetat som lärling i företaget, har nu tagit ansällning hos oss. Tomas jobbar som telefon- och fältsäljare, samt i produktionsledet. Väl ute i butik ser han självklart till att hyllorna är välfyllda med Kils Slakteri's kvalitetskött!

    Tomas nås enklast på telefon 070-240 58 88.

  • Demo på Ica Kvantum i Arvika

    2012-02-06

    Fredagen den 10/2, kl. 12-19 demar vi på Ica Kvantum I Arvika. IngaLill finns på plats och ger er ett smakprov på Kils Slakteri's nötfärs och entrecote. Varmt välkomna!

  • På restaurang Munken

    2012-01-18

    Sedan en tid tillbaka kan du äta lokalproducerat kvalitetskött på restaurang i Karlstad. Restaurang Munken köper och serverar kött ifrån Kils Slakteri. Om du är nyfiken på våra produkter, gå dit och smaka vettja!

  • Öppet hus på Wermlands Skogsförråd

    2012-01-18

    Den 4 februari är det öppet hus på Wermlands Skogsförråd. Vi finns på plats mellan 10-16 för köttförsäljning och hamburgergrillning. Kom och smaka på Värmlands godaste hamburgare, gjord på lokalproducerat kött från Kils Slakteri.

    Förutom Wermlands Skogsförråd och Kils Slakteri får ni även träffa Laxå Pellets, BioNorr, Härjedalens Miljöbränsle, Ariterm och Foga Försäljning. Massor av erbjudanden utlovas!

    Plats: Wermlands skogsförråd, Industrigatan 1, Kil (gamla scan)
    Tid: 10.00-16.00 

  • Kommande demotillfällen

    2011-11-18

    Nya demotillfällen är inplanerade!

    Den 24/11 hittar ni oss på Ica Supermarket i Kil mellan 13.00 och 19.00. Vi kommer då att demonstrera rostbiff och nötfäs!

    Den 25/11 kommer vi till Ica Supermarket Lövnäs.

    Kom och provsmaka på kvalitetskött från Kils Slakteri, välkommen!

  • Snart i butik

    2011-11-18

    Som ett led i vår marknadsföring har vi nu snyggat upp våra etiketter. Håll utkik efter kossorna, inom några veckor syns de på förpckningarna ute i butik.

     

  • Demopersonal med goda meriter

    2011-10-28

     

    Till våra demonstrationer i butik har vi tagit hjälp av Ewa Mårgård och Inga-Lill Lindberg, två kunniga kvinnor i branschen.

    Inga-Lill Lindberg har tidigare varit krögare på Världshuset Apertin och restaurang Munken. Hon ser vilka unika styrkor som finns hos Kils Slakteri;
    – Det är utvalda djur från närområdet. Köttet hängmöras innan det styckas och säljs. Alla som jobbar på Kils Slakteri är väldigt noggranna med vad som lämnar lokalen för försäljning!

    Ewa Mårgård är i grund och botten bonde med bra koll på djurvård och hantering av kött. Under perioden 1999 till 2003 drev hon en gårdsbutik på Tormestad. Så här säger hon om att jobba med Kils Slakteri;
    – Alla som jobbar på Kils Slakteri brinner för att göra kunden nöjd, det gör att köttet som de lämnar ifrån sig är av bästa kvalitet. Köttet hängmöras vilket gör att köttet blir härligt mört och smakar som köttet gjorde förr i tiden!

  • Demonstration i butik

    2011-10-28

    Som ett led i vår butikskampanj är vi även ute i butikerna och demar för vårt kött. Några butiker är redan avklarade och fler är inplanerade framöver! På bilden ser ni hur det såg ut på Ica Maxi fredagen den 21/10. Vi stekte kött hela dagen, och många var nyfikna på vilket kött som serverades. Denna gång delade vi ut smakprov på nötfärs, ryggbiff och rostbiff. Alla som smakade var mycket nöjda och många valde även att köpa kött från Kils Slakteri till fredagsmiddagen. Till vår hjälp hade vi Ewa Mårgård och Inga-Lill Lindberg.

  • Jullådor från Kils Slakteri

    2011-10-24

    Nu erbjuder vi jullådor till företag. Skäm bort kunder och personal med
    värmländskt kvalitetskött från Kils Slakteri. Välj mellan tre olika storlekar
    och prisklasser. Välkommen in med er beställning!

          

  • Nu startar lammsäsongen

    2011-09-05

    Nu drar lamm säsongen igång på allvar, var med och beställ ditt lamm. Helt/halvt lamm styckad efter önskemål. Priset är endast 74 kr/kg

  • Vi möts på Lillerud

    2011-08-21

    Helgen den 27-28 augusti kommer vi att finnas på Lillerudsdagarna. Ett bra tillfälle att ta med barnen för att titta på djuren och se hur det är på en lantbruksgård. Varför inte passa på att luncha, vi kommer att servera en god köttbit med tilltugg.

    Välkomna!

  • Vi träffas i Råda

    2011-06-27

    På Fredag den 1/7 kommer vi att vara hos Lars som driver Höje vedugns bakat bröd i Råda. Han firar 5 års jubileum, vi kommer att grilla kött för provsmakning, även grill produkter till försäljning. Välkomna !!

  • Vi syns på ICA i Kil

    2011-06-19

    På Torsdag 23 juni kommer vi att finnas på hemmaplan. Från lunch och framåt finns vi utanför Ica i Kil, vi kommer att grilla våra grillprodukter. Kom och provsmaka för att se vad ni skall ladda upp med inför semestern i sommar!

  • Kils Slakteri utmärker sig

    2011-05-27

    Idag förmedlades diplom från Husmansbord Värmland till de producenter i Värmland som utmärkt sig lite extra med sina produkter där kvalitet, utseende och smak var avgörande. Där fick Vi på Kils Slakteri utmärkelse för vår hängmörade ryggbiff och rostbiff. Riktigt roligt!!

  • Sommarvikariat

    0000-00-00

betser casino casino online bonusar