Återtagsrökning

Vi tar emot ert kött för rökning som t.ex hjort, rådjur, vildsvin, älg, nötkött.
Vid inlämning av vildsvin skall beviset på trikinprovet uppvisas. 
Köttet skall vara fryst när det lämnas in vid produktionen i Kil. Så som det lämnas in så röks köttet,
vi benar inte ur eller nätar köttet.
Vi röker ert kött med alspån.

Köttet lämnas in före den 15:e varje månad i Kil, utlämning sker sedan sista onsdagen samma månad i vår Saluhall.
 

Inlämning
Industrigatan 1, Kil
Håll höger när du kört in genom grinden, fortsätt tills du kommer till port 21, till vänster om porten finns en trappa upp till lastkajen. Bredvid dörren finns en ringklocka som man ringer på för hjälp.
Tider: 7-16 måndag- torsdag (raster: 9.00-10.00 & 12.00-13.00)

Utlämning

Kils Slakteri Saluhall, Traktorgatan 6 Karlstad (bakom MIO möbler)
Tider: onsdag- fredag 10.00-18.00, lördag 10.00-14.00

Vid frågor ring:
0554-250 00