Öppettider i Köttbutiken: Torsdag-fredag 10-18, Lördag 10-14

Återtag


Öka intäkterna med återtag!

Återtag är ett lönsamt alternativ för dig som vill få hjälp med styckning och paketering, och därefter sälja ditt kött själv!

Vi på Kils Slakteri har lång erfarenhet av återtagsstyckning. Vi anser att hängmörningen är en viktig faktor för att få ett mört och smakrikt kött, därför hängmörar vi köttet för att uppnå optimal kvalité. Önskas längre hängmörning går det självklart att ordna. Vill du få med hamburgare av ditt kött, eller annan vidareförädling, bokas det i samband med när vi går igenom styckningen av djuret.


Ett vanligt populärt exempel på fördelning och paketering är följande:

Alla detaljer delas upp i ca 1 kg bitar, vacuumpaketeras och etiketteras.

Nötfärs, vacuumpaketeras i ca 600 gr paket och etiketteras.

Du kan välja att fördela det i 10 kg lådor.

Är det ett mindre djur så kan man dela det i 4:e delar, alla lådor får lika av allt.

Den populäraste fördelningen är 6:e delar, alla lådor får lika mycket.


För mer information och bokning kontakta:

Anders Edman

070-534 92 48

Sebastian Hult

070-716 54 11