Köttet levereras vakuumpackat för att bevara kvaliteten och säkerställa en så bra hållbarhet som möjligt. Vi har för tillfället inte möjlighet att vakuumpacka hamburgare då dessa inte håller formen som vakuumpackade.
Tar något slut i lager står det tillfälligt slut. Men givetvis kan det i sällsynta fall ändå bli fel. I det fall beställd vara inte finns i lager tar vi kontakt med dig för att hitta bästa lösningen för dig.
Om du mot förmodan inte är nöjd med kvaliteten på en vara som du köpt hos oss ger vi dig förstås pengarna tillbaka. Allt vi önskar av dig, är att du kontaktar kundtjänst senast 7 dagar från det att du mottagit ordern. För fullständiga villkor se ”köpvillkor”.
Färskt kött bevaras bäst i en temperatur så nära nollstrecket som möjligt. Förvaringstemperaturen för färskt kött och köttprodukter får vara högst 6 °C. För malet kött är den optimala förvaringstemperaturen högst 4 °C.
Man kan frysa kött men det är viktigt att infrysningen sker så snabbt som möjligt. Köttet bevaras i ca 3 månader i frysen. Fett kött har sämre hållbarhet. Under frystiden är det viktigt att följa med så att frystemperaturen hålls jämn. Upptinat kött bör inte frysas ner igen. Frysta produkter bör tinas upp långsamt i sin förpackning i kylskåpet. Denna upptiningsprocess garanterar att köttet hålls saftigt också efter upptiningen.
Kom ihåg:
- förvara kött i +0 – +6 °C
- frys in köttet snabbt
- förvara köttet max 3 månader i frysen
- tina köttet i kylskåp
Dina varor levereras enligt ditt val i kassan.
Vi har inget minsta ordervärde.
Avhämtning skall ske senast 2 dagar efter att varorna är tillgängliga.
Exempel: Om jag valt avhämtning i köttbutiken på torsdag, då måste jag senast hämta min beställning på lördag.
Köttbutikens ordinarie öppettider är torsdag-fredag 10-18 samt lördag 10-14.
Kils Slakteri ansvarar ej för icke uthämtade beställningar.