Saluhall


Kils Slakteri Saluhall

Välkommen till vår Saluhall. Med många års erfarenhet av kött och delikatesser bidrar vi gärna med goda råd och hoppas att ni vill dela vår matglädje. Vi står till ert förfogande med allt från tillagningstips till rekommendationen av tillbehör. Fråga oss nästa gång du handlar!

I Kils Slakteri Saluhall hittar ni våra handgjorda charkuterier, tillverkade på plats i Kil. Som komplement finns skinkor, korvar, salami och ostar från när och fjärran. Vi har även nybakat surdegsbröd (endast fredagar), ägg, marmelader, kex, oljor, vinäger, salt med olika smaksättningar och mycket annat som gör måltiden fulländad.

När det gäller kött har vi många fina detaljer som filé, entrecote och kotlett men också mer sällsynta, exklusiva köttdetaljer. Det finns ett brett utbud av kött och vi tillhandahåller även speciella detaljer på förfrågan, tänk på att beställa i god tid. Vi mal även nöt-, fläsk-, blandfärs på plats i Saluhallen.

Traktorgatan 6, Karlstad.
Telefon: 0554-25000
E-post: butiken@kilsslakteri.se 


Information gällande nya restriktioner, Covid-19


Vi begränsar antalet kunder till max 4 samtidigt i Saluhallen.

För er som beställer via vår webbutik eller beställer via mail på butiken@kilsslakteri.se erbjuds utlämning från inlastningsbryggan om du inte vill gå in och hämta dina varor i Saluhallen. Detta gäller under ordinarie öppettider fr. o. m. onsdag 18 november.

Vi har även hemleverans för er som bor i utkörningsområdena och som beställer och betalar via kilsslakteri.se till en kostnad av 49kr. 

Ordinarie öppettider:

Onsdag: 12-18
Torsdag & Fredag: 10-18
Lördag: 10-14


Välkommen in till oss!


Saluhallen