Köttbutik


Kils Slakteri Köttbutik

Välkommen till vår köttbutik. Med många års erfarenhet av kött och delikatesser bidrar vi gärna med goda råd och hoppas att ni vill dela vår matglädje. Vi står till ert förfogande med allt från tillagningstips till rekommendationen av tillbehör. Fråga oss nästa gång du handlar!

I Kils Slakteri Köttbutik hittar ni charkprodukter gjorda av Robertsons samt produkter gjorda efter våra recept. Som komplement finns skinkor, korvar, salami och ostar från när och fjärran. Vi har även ägg, marmelader, kex, oljor, vinäger, salt med olika smaksättningar och mycket annat som gör måltiden fulländad.

När det gäller kött har vi många fina detaljer som filé, entrecote och kotlett men också mer sällsynta, exklusiva köttdetaljer. Det finns ett brett utbud av kött och vi tillhandahåller även speciella detaljer på förfrågan, tänk på att beställa i god tid. Vi mal även nöt-, fläsk-, blandfärs på plats i köttbutiken.

Industrigatan 1, Kil
Telefon: 072-579 96 80
E-post: butiken@kilsslakteri.se 

För er som beställer via vår webbutik eller beställer via mail på butiken@kilsslakteri.se erbjuds utlämning från inlastningsbryggan om du inte vill gå in och hämta dina varor i köttbutiken. Detta gäller under ordinarie öppettider.

Ordinarie öppettider:
Måndag: Stängt
Tisdag: Stängt
Onsdag: Stängt
Torsdag: 10-18
Fredag: 10-18
Lördag: 10-14
Söndag: Stängt

Välkommen in till oss!


Saluhallen