Saluhall


Kils Slakteri Saluhall

Välkommen till vår saluhall. Med många års erfarenhet av kött och delikatesser bidrar vi gärna med goda råd och hoppas att ni vill dela vår matglädje. Vi står till ert förfogande med allt från tillagningstips till rekommendationen av tillbehör. Fråga oss nästa gång du handlar!

I Kils Slakteri Saluhall hittar ni våra handgjorda charkuterier, tillverkade på plats i Kil. Som komplement finns skinkor, korvar, salami och ostar från när och fjärran. Vi har även fisk, skaldjur, ägg, marmelader, kex, choklad, grönsaker, öl och mycket annat som gör måltiden fulländad.

När det gäller kött tillhandahåller vi detaljer som filé, entrecote och kotlett men också mer sällsynta, exklusiva köttdetaljer. Vi har ett brett utbud av kött och dessutom tillhandahåller vi även större stekar och stycken på förfrågan. I disken finns även nymalen nöt-, fläsk-, bland- och lammfärs.

Traktorgatan 6, Karlstad.
Telefon: 0554-25000
E-post: butiken@kilsslakteri.se 


Information gällande nya restriktioner, Covid-19

Kils Slakteri Saluhall utökar öppettiderna med tanke på de nya restriktionerna gällande Covid-19. Tillsvidare har vi öppet onsdag - fredag kl. 10-18 och lördag kl. 10-14.

Vi begränsar antalet kunder till max 4 samtidigt i Saluhallen.

För er som beställer via vår webbutik eller beställer via mail på butiken@kilsslakteri.se erbjuds utlämning från inlastningsbryggan om du inte vill gå in och hämta dina varor i Saluhallen. Detta gäller under ordinarie öppettider fr. o. m. onsdag 18 november.

Vi har även fortsatt gratis utkörning varje torsdag för er som bor i utkörningsområdena och som beställer och betalar via kilsslakteri.se.  


Ordinarie öppettider:

Onsdag: 10-18
Torsdag & Fredag: 10-18
Lördag: 10-14


Välkommen in till oss!


Saluhallen