Om oss

Om oss

Kils Slakteri AB startades 2010 och är ett modernt, småskaligt slakteri som arbetar för ett närproducerat kött med hög kvalitet och god djuromsorg. Slakteriet erbjuder kött från nöt, lamm, älg samt gris som valts ut hos våra lokala leverantörer.

Vi arbetar för en lokal profil med transparens och spårbarhet genom hela kedjan, vilket är nytänkande inom branschen.

Kils Slakteri levererar till utvalda butiker och restauranger men även direkt till hushållen. I dagsläget legoslaktas djuren på Dahlbergs Slakteri i Brålanda, varefter de hängmöras och styckas i Kil.

Företaget består i dagsläget av 4 anställda som tillsammans besitter många års erfarenhet inom slakt, styck och chark branschen. Detta borgar för att kvaliteten kommer att hålla högsta klass inom varje delmoment, såväl inköp, slakt, styck, hygien, djuromsorg som distribution.


Kils Slakteri AB är av Livsmedelsverket godkänt för hantering av köttråvaror. Kils Slakteri AB är IP och EU ekologisk och dessa tillstånd följs kontinuerligt upp av Livsmedelsverket och KIWA genom återkommande revisioner på plats där företagets kvalitetsplan revideras både teoretiskt och praktiskt.