Köttbutik

Välkommen till vår köttbutik i Kil. Från och med 11 januari slår vi upp portarna till vår köttbutik på "Gamla Scans handelsområde". Med många års erfarenhet av kött och delikatesser bidrar vi gärna med goda råd och hoppas att ni vill dela vår matglädje. Vi står till ert förfogande med allt från tillagningstips till rekommendationen av tillbehör. Fråga oss nästa gång du handlar!

I Kils Slakteri Köttbutik hittar ni charkprodukter gjorda efter våra recept hos Robertssons. Som komplement finns skinkor, korvar, salami och ostar från när och fjärran. Vi har även ägg, marmelader, kex, oljor, vinäger, salt med olika smaksättningar och mycket annat som gör måltiden fulländad.

När det gäller kött har vi många fina detaljer som filé, entrecote och kotlett men också mer sällsynta, exklusiva köttdetaljer. Det finns ett brett utbud av kött och vi tillhandahåller även speciella detaljer på förfrågan, tänk på att beställa i god tid. Vi mal även nöt-, fläsk-, blandfärs på plats i vår köttbutik.

Industrigatan 1, Kil.
Telefon: 072-579 96 80
E-post: butiken@kilsslakteri.se 


För er som beställer via vår webbutik erbjuds utlämning från inlastningsbryggan om du inte vill gå in och hämta dina varor i köttbutiken.
Detta gäller under ordinarie öppettider.

Det går även att beställa via mail på butiken@kilsslakteri.se. Vi behöver då ha din beställning minst 24 timmar innan du hämtar dina varor hos oss.
Vi erbjuder utlämning från inlastningsbryggan om du inte vill gå in till oss. 
Detta gäller under ordinarie öppettider.
Du betalar via Swish på nummer 123 385 20 19 i samband med utlämning.

Ordinarie öppettider:
Måndag: Stängt
Tisdag: Stängt
Onsdag: Stängt
Torsdag: 10-18
Fredag: 10-18
Lördag: 10-14
Söndag: Stängt

Välkommen in till oss!