Återtag



Återtag är ett perfekt alternativ för dig som vill få hjälp med att stycka och sälja ditt kött.
Vi på Kils Slakteri har lång erfarenhet av återtagsstyckning.
Vi anser att hängmörningen är en viktig faktor för att få ett mört och smakrikt kött,
därför hängmörar vi köttet i 10-14 dagar för att uppnå optimal kvalité.
Önskas längre hängmörning går det självklart att ordna.
Vill du få med hamburgare av ditt kött, bokas det i samband med när vi går igenom styckningen av djur.

Hur skall du dela upp djuret?

Vi har 3 st olika alternativ på styckning.

Alternativ 1.

Hela detaljer – ej vacuumpaketerat.
Nötfärs – ej vacuumpaketerat, mald i kartong.

Alternativ 2.

Detaljer delas i ca 1kg´stekar, ej vacuumpaketerat.
Nötfärsen males i kartong.
Du kan välja att fördela det i 10kg´s lådor.
Är det ett mindre djur så kan man dela det i 4:e delar, alla lådor får lika av allt.
Den populäraste fördelningen är 6:e delar, alla lådor får lika mycket.

Alternativ 3.

Alla detaljer delas upp i ca 1kg´s bitar, vacuumpaketeras och etiketteras.
Nötfärs, vacuumpaketeras i ca 600gr paket och etiketteras.
Du kan välja att fördela det i 10kg´s lådor.
Är det ett mindre djur så kan man dela det i 4:e delar, alla lådor får lika av allt.
Den populäraste fördelningen är 6:e delar, alla lådor får lika mycket.


För mer information och bokning kontakta,

Anders Bergfeldt
Djurinköp
anders.b@kilsslakteri.se
070-7165411